GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Malazgirt İlkokulu

Mrt

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi “Okulda şenlik var” kapsamında öğrencilere sporsal faaliyetler yaptırmış ve bando takımı öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak için konser vermiştir.

Mrt

Sık sık deprem gerçeği ile yüzleşen ülkemizde her yıl 1-7 Mart arası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Deprem haftası faaliyeti kapsamında Malazgirt İlkokulumuz'da deprem tatbikatı düzenlenmiş ve başarıyla tamamlanmıştır.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasında pentago oyununda öğrencimiz Abdülmecit MUHAMMED, küre oyununda ise öğrencimiz Bünyamin ERĞAN ilçe birincisi, Q-Bitz oyununda da öğrencimiz Esma ERGÜN ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

AYDIN / SULTANHİSAR - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak tasarladıkları bileklik ve kartları öğrencilerimize hediye ettiler. Kendilerine bileklikler ve kartlar için çok teşekkür ederiz. Göstermiş oldukları dostluk ve ilgi bizi çok mutlu etti. Öğrecilerimiz hediye edilen bileklikleri gururla taktılar.

Ock

Okulumuzun 4-B, 4-D, 4-S, 3-R ve 3-F sınıflarının öğretmen ve öğrencileri Panorama 25 Aralık Müzesi ve Oyun ve Oyuncak Müzesi'ni gezdiler.

Ara

4/A sınıfı öğrencilerimiz tarafından; iklim değişikliği,geri dönüşümün önemi ve çevreyi koruma konularında farkındalık yaratan çalışmaların yapıldığı Ekolojik Atölye'ye gezi düzenlenmiştir.

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 85. YILINDA SAYGI VE MİNNETLE ANDIK

100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Ekm

Cumhuriyetimiz 100. Yılına özel düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet kupası zeka oyunlarında 4/N sınıfından M.Batın Akgün il 3.sü olmuştur.

Ekm

Okulumuzda hem kışa hazırlık hem de tasarruf tedbirleri açısından çok elektrik tüketen eski model ampuller sökülerek yerine yeni led lambalar takıldı. Hayırlı olsun.

Yeni öğretim yılında Malazgirt İlkokulu, enerjide tasarruf ilkesiyle eski ve çok güç tüketen aydınlatma araçlarını söküp tasarruflu ve daha verimli aydınlatma araçlarına geçerek baştan sona yeniliyor.